Kebaikan Set 3M Shaklee, Khasiat dan Kelebihannya Yang Tidak Dapat Disangkal Lagi


Rata-rata ibu semua dah tahu kebaikan set 3M Shaklee, khasiat set 3M Shaklee, kelebihan set 3M Shaklee.  Rata-rata memberikan respon yang sangat memberangsangkan.  Rata-rata gembira sangat dengan kesan positif amalan set 3M Shaklee ini.  Khasiat Set 3M Shaklee ini tidak boleh disangkal lagi.  Saya sendiri pun pengamal set ini.  Kesannya… tak tahu apa nak cakap dah… dah puas dapat pujian dan kekaguman dari kawan-kawan dan ahli keluarga. He3… Inilah dia hasil set 3M itu.


Stok susu dengan Set Menyusu Shaklee
Stok susu VIB

Stok susu dengan Set Menyusu B, Set 3M Shaklee
Stok susu VIB lagi

Tetapi, harus ibu-ibu semua ingat, bukan set 3M semata-mata yang memberikan anda keputusan yang memberangsangkan.  Jika tidak disertai usaha, sikap, disiplin dan penyerahan kepada ALLAH SWT/Tuhan, mungkin anda tidak akan merasai nikmat-nikmat dan kelebihan-kelebihan ini:

 1. Memberikan tenaga berpanjangan.
 2. Memberikan kulit halus dan gebu (baik kepada bayi mahupun ibu)
 3. Memekatkan susu (mengkualitikan susu >> bayi tak lama bergayut)
 4. Memberikan kulit cantik, menghilangkan parut, mencegah jerawat.
 5. Mengetatkan ‘miss v’ ibu-ibu.
 6. Menghilangkan keputihan.
 7. Menguatkan rambut.
 8. Mencegah payudara ‘jatuh’.
 9. Meningkatkan fungsi saraf termasuk saraf otak.
 10. Mengurangkan sinus/alergi.
 11. Menguatkan sistem imun ibu dan juga bayi. (tidak mudah demam, batuk dan selsema, walaupun semasa musim tersebut)Testimonial:  Antara testimonial Set Menyusu Shaklee (ada terlalu banyak! Ini antara yang sempat dikongsi)

Jadi, ibu-ibu harus tukar persepsi dan mentaliti berkenaan perkara iniRamai dari pelanggan-pelanggan kami yang berpuas hati dengan hasilnya. (Untuk makluman, pelanggan kami bukan ibu menyusu semata-mata kerana Set 3M ini juga amat sesuai untuk banyak situasi lagi.)  Tidakkah, ibu-ibu semua mahu merasai kelebihannya sendiri?  Melalui pemerhatian dan kajian yang dilakukan oleh kami, semua ibu-ibu yang mengikut jadual dan saranan kami, berjaya meningkatkan kesihatan, keceriaan, kualiti dan kuantiti susu perahan mereka.

Jadi, mengapa ragu-ragu lagi?  Jika ibu-ibu semua nekad untuk menyusukan anak sehingga dua tahun, Set 3M adalah antara pilihan terbaik buat anda semua.  Lupakan pil-pil hormon penggalak susu (yang ternyata sintetik dan bukan bebas dadah).  Nak lebih baik, Set 4M – ekslusif dari VIB.  Kelebihan set 4M Shaklee

Jika orang lain boleh, apatah lagi kita kan?  Kita juga ibu yang hebat bagi anak-anak kita.  (Selalulah katakan perkara positif untuk diri sendiri, pasti lambat laun, positiflah hasilnya!)

Khasiat menyeluruh untuk ibu dan juga bayinya!!!


Khasiat dan kelebihan set menyusu Shaklee
Sekali pam sahaja ^_^ 


Apa lagi, hubungi saya k: Boleh call saya - 0162972050 atau pm via fb: Citra Sutera atau emel: suteracitra@gmail.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...